Статистика
Locations of visitors to this page







Дизайн и разработка
Люди тыкают пальцем на падение сильного человека, его ошибки. Но слава достаётся тому, чье лицо вымазано потом и кровью, кто познал энтузиазм и преданность делу, кого в лучшем случае ждет триумф, в худшем случае он бесстрашно принимает поражение; так что его место никогда не будет рядом с холодными, робкими душами, не познавшими ни побед ни поражений. (С) Рузвельт Т.

Молодь Дніпропетровщині залучають до церкви через стрибки з легкоспадом

На Дніпропетровщині кипить робота з паствою. Отець Георгій із селища Вільного молодь до церкви залучає через стрибки з легкоспадом. Два роки тому він створив клуб юних десантників. А тепер сільська юнь одночасно навчається військової справи і слухає Святого Письма.

На Дніпропетровщині кипить робота з паствою. Отець Георгій із селища Вільного молодь до церкви залучає через стрибки з легкоспадом. Два роки тому він створив клуб юних десантників. А тепер сільська юнь одночасно навчається військової справи і слухає Святого Письма.

Георгій Ханов мріяв стати десантником – не сталося. Після військової служби викладав у школі російську мову та літературу. І ось уже 16 років служить Богові. Мрія про небо залишилася. Нині панотець не лише проповідує слово Боже, а й навчає сільську молодь військової справи.

Тренування відбуваються на полігоні повітрянодесантної бригади. Отець Георгій дотримується всіх правил підготовки десантників: вправи на землі, на тренажері, імітація стрибка з бойового гвинтокрила.

Отець Георгій тренуванням задоволений. Для нього важливо побачити чи готовий підліток психологічно до стрибків із кілометрової висоти.

Отець Георгій, настоятель Свято-Духівської церкви:

Небо очень очищает. Отношения между ними становятся другими. Люди, которые совершают прыжок, они возвращаются не только с эйфорией, а они как-то внутренне меняются. Они становятся более дисциплинированными, собранными.

Син отця Георгія Дмитро у свої 16 уже кілька разів стрибав із легкоспадом. Для себе відразу вирішив: цей екстрим йому до-душі.

Дмитро, син отця Георгія:

Я уже прыгнул 5 прыжков. Один раз с вертолета и 4 с самолета. После воздуха с тем, кем прыгал – очищаешься внутри, пропадает обида, злость и ты уже возвращаешься спокойным после прыжка.

Отець Георгій щодня молиться за всіх українських воїнів. Він переконаний: служба Вітчизні – свята справа.

Стрибки з неба – задоволення не з дешевих. Скинути паству з висоти душпастирові коштує зо три тисячі гривень. Таку суму він дозволяє собі викласти раз на 2-3 місяці. А поки негода – його вихованці опановують військову справу на землі.

Источник + Видео

Опубликовано: 30.05.2012 00:46 | Просмотров: 1420 | [ + ]   [ - ]   |
Рекомендуем
© 2024 Поддержка сайта - Бирзул Александр